Påskemarked i 2020

Schonbrunn Wien

Alle høytider gir en unnskyldning til gevinst, så også med påsken! I Schönbrunn palasset og i området rundt inviteter de årlig til påskemarked der du kan kjøpe ting og tang og nyte det vakre området. Her finner du tradisjonelle kostymer, en drøss med påskeegg og mye deilig snacks som er laget i området.

Mens de fleste byer plasserer sine påskemarked midt i sentrum er det litt annerledes i Wien. Der blir påskemarkedet nemlig plassert litt utenfor indre sentrum, men i fantastiske omgivelser, nemlig ved Schonbrunn slottet.

På dette påskemarkedet som foregår i Schonbrunn sine fantastiske hager kan du ha muligheten til å være med på å dekorere egg, du kan kjøpe egg, du kan spise god mat, kjøpe blomster og andre håndlagde produkter og selvfølgelig smake lokale drikker og retter. I tillegg er det flere konserter som blir arrangert i forbindelse med påskemarkedet i Wien, og rikt utvalg i aktiviteter for barna.

Påskemarkedet i Wien i 2020

Påskemarkedet i Wien åpner den 28 mars og varer fram til den 14 april. Det er åpent hver dag fra 10.00 og fram til cirka 18.30 på kvelden. Og hvis ungene er med er det kanskje en god ide å besøke dyreparken i Schonbrunn samtidig?

Les mer om andre ting som skjer i Wien her! Om du heller vil se noen fine bilder, kan denne artikkelen være noe for deg.

Legg inn en kommentar