Schönbrunn ZOO

Hvis du besøker Schönbrunn, kan du gjøre mye mer enn «bare» å besøke et praktfullt slott omgitt av en gigantisk park. Noe av det mest fantastiske du kan gjøre når du besøker Schönbrunn, er å besøke dyrehagen, en av de eldste zoologiske hagene i verden. Inne i dyrehagen i Schönbrunn kan du se sjiraffer, elefanter, pandaer, tigre, løver, fugler, sebraer, pingviner, flaggermus, edderkopper og mange andre små og store dyr. Dyrehagens territorium er ganske stort, så du bør forberede deg på å tilbringe et par timer her hvis du først kommer inn.

Mange eksepsjonelle aktiviteter er tilgjengelige daglig som vil krydre besøket ditt enda mer. Det er daglige hendelser hvor du kan se zookeepers som de mate elefanter, sjøløver, pingviner, koalaer, tigre, ulver og mange andre dyr. Du kan få mer nøyaktig informasjon når du ankommer parken eller finne nøyaktig informasjon på hjemmesiden til dyrehagen.

Schönbrunn Zoo – Tiergarten Schönbrunn

Åpningstider: 9.00 – 16.00 (eller 18.00), avhengig av årstiden.
Inngangsbillett: 26 euro (voksne), 15 euro (barn). Barn under 6 år kan komme inn gratis.
Billetter: Kjøp billettene dine online og unngå kø.

Hvordan komme seg til dyrehagen?

Den enkleste måten å reise til Schönbrunn er med metroen. Du kan reise med den «grønne» metrolinjen til stoppet som heter Schönbrunn og gå derfra. Det tar omtrent 10 minutter å gå fra metrostasjonen til Schönbrunn-inngangen og derfra ti minutter til å nå inngangen til dyrehagen.

Schönbrunn Zoo bilder

Legg inn en kommentar