Wiener Festwochen 2024

Wiener Festwochen er en feiring som finner sted i Wien hvert år i mai og juni. Det varer normalt i fem-seks uker, og det tiltrekker seg normalt rundt 200.000 besøkende totalt.

Åpningen av festivalen foregår på en gigantisk scene foran rådhuset (Rathaus) i Wien. Dette arrangementet er gratis, så hvis du er i Wien på åpningsdatoen, ikke gå glipp av denne hendelsen.

I tillegg til konserter er det også mange utstillinger, workshops, danseforestillinger, teaterarrangementer og mye mer.

Arrangementet ble første gang arrangert i 1951 og har blitt arrangert årlig siden da.

Vil du nyte flere programmer under dette fantastiske arrangementet i Wien? Du kan lese mer om arrangementet og et detaljert program på https://www.festwochen.at/en/home.

Wiener Festwochen 2024

17 mai til 23 juni

Leter du etter et fint hotell i Wien?

Vil du finne et fint sted å bo i Wien til en god pris? Se på kartet nedenfor for å finne forskjellige hoteller og leiligheter i alle priskategorier. Det er ekstremt enkelt å reise i Wien med offentlig transport, så hvis du ender opp med å bestille hotell noen kilometer fra konsertstedet du skal til eller Rathausplatz, er det ingenting å bekymre seg for.

Booking.com

Er du klar for en fantastisk vårfeiring i Wien? Bestill billetter til de forskjellige konsertene med en gang og start planleggingen allerede. Vil du heller lese om andre utstillinger, konserter, festivaler eller arrangementer i Wien? Besøk vår Wienkalender for mer informasjon og inspirasjon!

Stikkord:

Dato

mai 17 2024 - jun 23 2024
Utløpt!

Legg inn en kommentar