runnning in vienna

Nyttårsløp 2024

Er du klar til å avslutte året på en fantastisk måte? Hvorfor ikke delta i det fantastiske nyttårsløpet i Wien? Løp langs den vakre ringen i Wien, se vakre attraksjoner, nyt fellesskapet med tusenvis av andre løpere, og brenn noen kalorier. Dette og mer er mulig hvis du kommer til å løpe nyttårsløpet i Wien 31. desember.

Det er verdt å vite at flere julemarkeder i Wien fortsatt er åpne på dette tidspunktet, noe som betyr at du enkelt kan kombinere litt julemarkedsatmosfære og shopping med nyttårsløpet. Løpet starter Universitetet i Wien (som ligger svært nær Rathausplatz). Derfra løper du mot Donau, langs Donau, før du går mot Stadtpark (City Park), museumskvarteret, Burgtheater, parlamentet, og ender deretter opp ved rådhuset og universitetet. Når du krysser målstreken, har du løpt mer enn 5300 meter i et vakkert miljø.

Du har totalt 90 minutter på deg til å fullføre løpet, noe som betyr at du enkelt kan gå distansen i løpet av nitti minutter. Nyt denne sjansen til å oppdage Wien vandre midt på veiene som normalt er fylt med biler.

Nyttårsløp Wien 2024

Datoer: 31. desember
Sted: Universitetet i Wien

Prisen for å delta er mellom 28 og 38 euro (avhengig av hvor tidlig du registrerer deg). Du kan melde deg på arrangementet på https://www.pentek-payment.at/. Dette er en av mange løpekonkurranser i Wien. Du kan lese mer om andre arrangementer, løpekonkurranser, konserter og festivaler i Wien på vår «Hva skjer i Wien«-side.


Leter du etter et sted å bo i nærheten av universitetet i Wien? Nedenfor kan du se et kart som viser hoteller og leiligheter i alle priskategorier. Hvis du ruller ut, vil du se enda flere alternativer.

Booking.com

Vi ønsker deg et godt nytt år, og håper du vil trives med å løpe i nyttårsløpet i Wien.

Stikkord:

Dato

des 31 2024

Tid

11:00 am - 12:30 pm

Legg inn en kommentar