Transport til og fra flyplassen

Transport til Wien
Transport til Wien

Hvorfor bekymre deg for hvordan du kommer deg fra flyplassen til byen når du kan ordne det før du ankommer Wien? Vi kan ordne at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen på flyplassen, så alt du trenger å gjøre er å ta tak i bagasjen din, og det neste du vil legge merke til er at en sjåfør tar deg til sentrum av Wien. Vi kan selvfølgelig hjelpe deg med å ordne overføringen tilbake til flyplassen også.

Flyplassen i Wien heter Wien internasjonale lufthavn, eller Schwechat, og den ligger 18 kilometer fra sentrum av Wien. I 2011 betjente flyplassen mer enn 21 millioner passasjerer, som økte til mer enn 31 millioner i 2019.

Wien lufthavn har flere terminaler, og den brukes av populære flyselskaper som Austrian Airlines, RyanAir, WizzAir, Egeerhavet, AIr France, Air Canada, Egypt Air, Lufthansa, Vueling og mange andre.

Bestill en overføring til / fra Wien flyplass.

Vil du at en privat sjåfør skal overføre deg mellom Wien flyplass og hotellet ditt eller kanskje den andre veien (eller begge deler)? Fyll ut skjemaene nedenfor, så får du den beste prisen for flyplasstransport i Wien.

Annen interessant informasjon om Wien flyplass.

 • Flyplassen har to rullebaner, som begge er over 3000 meter lange og i stand til å huse store fly som Airbus A380.
 • Wien internasjonale lufthavn har mange butikker, restauranter og andre fasiliteter, inkludert taxfree-butikker, salonger og et kasino.
 • Flyplassen er koblet til Wien sentrum med flere transportmidler, inkludert tog, busser, drosjer og private overføringer. City Airport Train (CAT) tilbyr en direkte, non-stop forbindelse mellom flyplassen og Wien Mitte stasjon i hjertet av Wien.
 • Wien internasjonale lufthavn har vunnet flere priser for sitt miljømessige bærekraftsarbeid, inkludert å bli kåret til Europas mest miljøvennlige flyplass i 2020 av Air Transport Research Society.
Wien flyplasstransport

Vil du reise andre steder fra Wien flyplass?

Skal du et annet sted og ikke til et hotell i sentrum av Wien? Det er mulig å bruke Wien lufthavn som knutepunkt og reise fra flyplassen til andre levende og viktige byer andre steder i Østerrike eller i nabolandene.

 • Wien flyplass til Budapest: Avstanden er 225 km, og forventet reisetid er 2 timer og 15 minutter.
 • Wien flyplass til Bratislava: Avstanden er 63km, og reisetiden med bil er 45 minutter.
 • Wien flyplass til Graz: Avstanden er 200 km, og reisetiden er 2 timer og 10 minutter.
 • Wien flyplass til Salzburg: Avstanden er 319km, og reisetiden er 3 timer og 10 minutter.
 • Wien flyplass til Linz: Avstanden er 207km, og reisetiden er 2 timer og 10 minutter.
 • Wien flyplass til Praha: Avstanden er 340km, og reisetiden er 3 timer og 40 minutter.
 • Wien flyplass til Zagreb: Avstanden er 380km, og reisetiden er 4 timer.
 • Wien flyplass til Ljubljana: Avstanden til den slovenske hovedstaden er 388km, og reisetiden er ca 4 timer.

Trenger du et sted å sove i nærheten av flyplassen?

Forlater flyet ditt Wien tidlig om morgenen, og du vil sove i nærheten av flyplassen for å komme til flyplassen i tide om morgenen? Ankommer du sent på kvelden, og du ønsker å gå til sengs raskt etter ankomst? Her finner du et par hoteller som ligger svært nær Wien flyplass.

 • NH Wien lufthavn: Dette er nummer én løsning hvis du vil ha et strålende hotell bare 500 meter fra Wien flyplass. Her kan du spise en fantastisk frokost, arrangere en konferanse, eller leie en bil og bruke den som et knutepunkt for å utforske Østerrike.
 • Moxy Wien: Dette hotellet har tre stjerner og er ideelt hvis du vil ha en billigere løsning nær Wien lufthavn (kun 200 meter fra terminalene). Hotellet har en bar tilgjengelig 24/7, ideelt for familier og forretningsreisende.

Dette er de beste løsningene for å overnatte på et hotell i nærheten av Wien lufthavn.

For mer informasjon om Wien, se i vår Wien-guide. Vil du lære mer om Wiens arrangementer, utstillinger og konserter? Ta en titt på kalenderen vår i Wien.