vienna night run

Wien Summer Night Race

Det er noe spesielt med å løpe i en by om kvelden eller om natten. Flere og flere byer har innført såkalte nattløp i tillegg til de tradisjonelle maraton og halvmaraton, og Wien er en av dem. Hvert år i juni inviterer Wien Summer Night Race løpere fra hele verden til å delta og nyte den vakre byen Wien mens de løper distanser på enten 5 km eller 10 km.

Dette løpet, som mange andre løpekonkurranser i Wien, arrangeres i Prater-området. Wien Summer Night Race er ideell for de som løper alene, eller du kan bli med og løpe sammen med to av vennene dine. Det er mulig å registrere seg som individ, eller som en gruppe på tre for både 5 km og 10 km distanser.

Løpene starter ved Prater Hauptallee Praterstern og du løper opp og ned området rundt den berømte fornøyelsesparken Prater, og du løper også like ved den berømte Ernst-Happel stadion i Wien.

Wien Summer Night Race 2024

Dato: 20.
Sted: Prater Hauptallee Praterstern

Har du lyst til å delta på enda flere nattløp i andre byer i Europa? Det er en fantastisk nattkjøring i Budapest hvert år i september. Hvis du bor i Wien, tar det mindre enn 2 1/2 time å kjøre til Budapest, noe som gjør det til et perfekt alternativ for de som er forelsket i å løpe ute om sommeren, men uten ekstrem varme på dagtid.

Hvor kan jeg registrere meg for Wien Summer Night Race?

Dessverre har arrangementet ikke et godt nettsted tilgjengelig på engelsk, noe som gjør det litt mer komplisert. Men du kan registrere deg for løpet og velge den engelske versjonen for å registrere deg for løpet på https://www.pentek-payment.at/. Der kan du også melde deg på mange andre løp i Wien arrangert av LCC.

Er det noen gode hoteller eller leiligheter i nærheten av racingkonkurransen?

Det er lett å finne gode og billige hoteller og leiligheter i nærheten av stedet for nattløpet i Wien. Se på kartet nedenfor, og du vil finne mange alternativer umiddelbart.

Booking.com

Er det andre kule løpekonkurranser i Wien?

Det er mange løpearrangementer som skjer i Wien. Vi har ikke skrevet om alle, men du kan lese om det berømte Wien Marathon og et par andre løpekonkurranser i Wien i vår Wien aktivitetskalender.

Stikkord: ,

Dato

jun 22 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Präter
Präter

Legg inn en kommentar