leopoldrun

Leopold-løp 2024

Er du ivrig etter å løpe enten 7 km, 14 km eller 21 km i et løp i Prater-området i Wien? Dette området brukes ofte til løpekonkurranser, og under Leopoldi Run kan du bestemme deg for å løpe et sett spor enten en gang, to ganger eller tre ganger. Hvis du løper distansen tre ganger, vil du ha fullført en halvmaraton når du krysser målstreken.

Det er mulig å komme til området på konkurransedagen for å delta, men hvis maksimalt antall løpere er nådd, vil du ikke kunne delta. Registreringsavgiften er normalt rundt 30 euro hvis du registrerer deg på forhånd, mens det koster rundt 32 euro hvis du registrerer deg på stedet.

Det er lite informasjon om Leopoldi Run på engelsk på nettet, men det viktigste du trenger å vite er at løpet starter fra Prater Hauptallee, og hele løpet foregår i området rundt Prater. Du kan se et kart som viser ruten for løpene nedenfor.

Leopold-løp 2024

Dato: 17.
Sted: Prater Hauptallee

Spørsmål om Leopold Run i Wien.

Hvor kan jeg melde meg på løpet?

Du kan melde deg på løpet på https://www.pentek-payment.at/. Siden er som standard på tysk, men du kan klikke på det engelske flagget for å få tilgang til nettstedet på engelsk, noe som gjør registreringsprosessen mye enklere.

Hvor foregår løpet?

Løpet starter fra Prater Hauptallee, og det er en rute på 7 km som du enten løper en gang, to ganger eller tre ganger. Hele løpet foregår på et helt flatt område, så det er ingen høyde i det hele tatt som du må ta hensyn til.

Leopold Run Wien

Hvor kan jeg lese om andre løpekonkurranser i Wien?

Vi har skrevet om de viktigste løpekonkurransene i Wien i vår Wien Guide. Ta en titt på aktivitetskalenderen vår for å lære mer om hva som skjer i Wien.

Er dette området langt unna sentrum av Wien?

Mange anser dette for å være en del av sentrum av Wien, så svaret er nei. Men hvis du vil gå fra løpsstedet til Stephansdomen, bør du være forberedt på å gå ca 3,5 km. Men hvis du er i stand til å løpe 7, 14 eller 21 km, bør det ikke føre til mye trøbbel. Hvis du bruker t-banen, kan du komme til sentrum på mindre enn 10 minutter.

Booking.com

Vil du finne et hotell i nærheten av konkurransen? Se på kartet ovenfor for å finne hoteller og leiligheter nær Prater-området (som er ganske mye billigere enn i sentrum nær Stephansdomen).

Kan jeg løpe sammen med hunden min?

Du har ikke lov til å ta med dyr hvis du deltar i Leopold Run (eller andre løpekonkurranser i Wien).

Hvorfor kalles løpet Leopold Run?

Løpet fikk sitt navn fra skytshelgen for Wien og Østerrike ved navn Leopold. Han levde i det 12. århundre og spilte en avgjørende rolle i styringen av Babenberg-territoriene, og bidro til utvidelsen og utviklingen av regionen under hans regjering. Han huskes for sin sterke kristne tro og engasjement for rettferdighet.

Det bør også nevnes at løpet foregår i Prater-området som er en del av distriktet Leopoldstadt, også oppkalt etter Leopold.

Stikkord:

Dato

nov 17 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Präter
Präter

Legg inn en kommentar