Naturhistorisk Museum

Det Naturhistoriske Museet i Wien ble åpnet samtidig som det Kunsthistoriske museet, og det er begge flotte museer. Det finnes over 20 millioner objekter lagret i museet og de begynte å samle disse for mer enn 250 år siden. Utstillingene foregår på et areale litt over 8,500 kvadratmeter. Museet åpnet så langt tilbake i tid som i 1889 og det er ett av de klart største i hele Østerrike.

Når man besøker museet kan man bli kjent med menneskehetens historie og jordas historie fra de første skritt og fram til i dag. Dette betyr at du kan bli kjent med de første fisker i havet, livet over vann, med fugler og selvfølgelig også med de første menneskene. Ett av de store høydepunktene i museet er selvfølgelig det store dinosaurus skjelettet, og mange vil nok også synes at meteor utstillingen er svært spennende.

I forbindelse med 125 års jubileet til museet utvidet de også utstillingene noe som gjør at de nå har et stort planetarium, der man kan se på planeter og stjerner, noe som gir en flott opplevelse både for store og små.

Museet er stengt på tirsdag, men ellers er det åpent fra 9.00 på morgenen til 19.00 på kvelden, med unntak av onsdager da det er åpent fram til 21.00.

Naturhistorisk Museum Wien
Burgring 7, 1010 Wien

Naturhistorisk Museum bilde

Museum i Wien

Legg inn en kommentar