advent run in vienna

Adventsløp

Du har sikkert hørt om de fantastiske julemarkedene i Wien. Har du lyst til å kombinere en helg hvor du besøker de legendariske julemarkedene med en løpekonkurranse i det fantastiske Prater-området (hvor du også kan finne et julemarked)? Det er på tide å melde seg på det årlige Advent Run i Wien.

Adventsløpet i Wien er tilgjengelig for løpere som ønsker å løpe enten 3 km eller 7 km. Arrangementet finner sted i Prater-området, og starten er fra Prater Hauptallee. Dette området er populært for løpekonkurranser i Wien, noe som betyr at det er flere andre løpekonkurranser som skjer i nøyaktig samme område på andre tider av året.

Alle deltakerne løper den 3 km lange løypa først. Hvis du melder deg på 10 km-løpet, fortsetter du med den tradisjonelle 7 km-ruten som er i bruk i andre løp som Leopoldi Run.

Startkontingenten for løpet er normalt 26 euro, men hvis du bare registrerer deg på stedet foran løpet, vil prisen være litt høyere.

Adventsløp 2024

Dato: 1. desember
Sted: Prater Hauptallee

Du kan melde deg på løpet på https://www.pentek-payment.at/. Hvis du vil lese mer om andre ting som skjer i Wien på denne tiden av året, se her for å finne ut hva som skjer i Wien.

Stikkord: ,

Dato

des 01 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Präter
Präter

Legg inn en kommentar