Påskemarkedet

Er du inne for en overdose av påske kaniner og annen moro? Deretter bør du dra til Wien for påske som de arrangerer et spesielt påskemarked i Schönbrunn Palace-området.

Som i hvert år vil påskemarkedet tilby de beste programmene for de besøkende, og påskemarkedet vil finne sted i de vakre barokke omgivelsene i Schönbrunn-palasset som er vert for sesongens beste program. Markedet vil bli fullt dekorert med påskeegg, lys og blomster som alle vil representere den unike atmosfæren i denne spesielle festen.

På markedet vil det være forskjellige fristende matboder fullpakket med tradisjonelle påskeretter, inkludert skinke og egg i alle varianter, og nylagde østerrikske snacks også. Bortsett fra de deilige østerrikske rettene, vil ulike utformede produkter som keramikk, glassverk og treleker for barn også være tilgjengelige. Påskemarkedet vil også gi et hjem til noen Jazzkonserter og ulike programmer for barn og voksne også.

Schönbrunn slott
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Østerrike

Påskemarkedet Wien 2023

Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien, Østerrike

Påskemarkedet i Wien vil finne sted på Schönbrunn-palasset fra 25. mars til 11. april i 2023.

Markedet er åpent daglig fra 10 om morgenen til 6.30 om kvelden.

The annual Easter Market in Schonbrunn

Ikke glem at du kan finne mer informasjon om hva som skjer i Wien her i vår Vienna Guide. Du kan også lese om de viktigste attraksjonene i Wien, noen anbefalte restauranter, kule aktiviteter og mange andre emner.

Dato

mar 28 2020 - apr 14 2020
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Schönbrunn, Wien

Legg inn en kommentar