Kunstmuseum

Det Kunsthistoriske Museet i Wien, også kjent som Kunsthistorischer Museum, er et av de ledende kunstmuseer i verden. Det ligger rett ved Hofburg og ble åpnet samtidig som det Naturhistoriske Museet i 1891. Museet har godt over 500,000 besøkende i året og innvendig kan du se verker av blant annet Albrecht Dürer, Raffaello, Pieter Brueghel og lignende storheter. Men det er ikke bare malerier du kan se på det kunsthistoriske museet i Wien, her kan du også se objekter fra Egyptisk tid, fra gamle Hellas, fra Romertiden, samt dekorative og lignende objekter fra eldre tid.

På museet finnes det også kafe og en restaurant for de besøkende. Inngangsbilletten til museet koster 14 Euro for voksne, men det finnes rabatter for barn, studenter og pensjonister. Museet er åpent fra 10.00 til 18.00 fra tirsdag til søndag, men på torsdager har de forlenget åpningstid som betyr at museet er åpent helt fram til 21.00.

Om du ønsker å besøke et fantastisk museum i Wien, er dette et av de du absolutt bør vurdere. Om du ønsker informasjon om de temporære utstillingene i museet kan du finne det litt lenger ned på siden!

Kunsthistorisk Museum Wien
Babenbergerstraße 1, 1010 Innere Stadt

Siste nytt fra Kunsthistorisk museum i Wien:

[events_list nb=»-1″ future=»1″ past=»0″ geo=»0″ tag=»kunsthistorisk-museum»]

Kunsthistorisk museum bilde

Museum i Wien

Legg inn en kommentar