kygo concert in vienna

KYGO-konsert i Wien 2024

Den kjente nordmannen omtalt som KYGO er på verdensturné i 2024, og et av stoppene hans blir i Stadthalle i Wien. Det fantastiske konsertlokalet som har vært vertskap for Eurovision Song Contest og mange andre gigantiske arrangementer vil nå være stedet hvor du kan oppleve KYGO live på scenen i Østerrike.

Før KYGO kommer til Wien, skal han opptre i mange byer over hele Europa. Han skal gjøre flere konserter i Norge, før han reiser til Sverige, Danmark, Tyskland og Ungarn, før han reiser til Østerrike, og senere til Italia, Frankrike, Nederland og noen andre land. Selv om det hadde vært fantastisk å se Selena Gomez på scenen sammen med ham i Wien, er det lite sannsynlig at det skjer, men det blir garantert mange overraskelser og fantastisk musikk og rytmer når KYGO entrer scenen 23. Ikke glem, de fleste julemarkedene i Wien har åpnet da, slik at du kan kombinere turen til Wien med fantastisk musikk og julehandel på noen av de vakreste julemarkedene i hele Europa.

KYGO-konsert i Wien 2024

  • Sted: Stadthalle
  • Dato: 23.
  • Billetter: Viagogo (kjøp billetter til alle KYGO-konsertene i 2024 på nett)

Det er enkelt å reise med offentlig transport til Stadthalle i Wien, så det er ingen grunn til bekymring. Det er en t-banestasjon med samme navn, så bare reise til denne t-banestasjonen, og du vil være i konsertstedet i løpet av få minutter.

Ønsker du å bo på hotell eller leiligheter i nærheten av Stadthalle? Bruk kartet nedenfor for å finne de billigste og beste alternativene for deg!

Booking.com

Du kan zoome inn og ut hvis du vil se etter overnatting i en større eller mindre radius.


Vil du lese mer om andre interessante begivenheter i Wien? Har du litt ekstra energi i beina som du kunne tenke deg å bruke i en løpekonkurranse? Eller vil du heller lese mer om julemarkedene, eller andre konserter i Wien? Du finner denne og mye mer informasjon i vår Wien-kalender. Hva venter du på? Finn ut hva som skjer i Wien!

De som bare vil ha grunnleggende informasjon om de populære attraksjonene og de kuleste aktivitetene i Wien, kan finne mer om disse og andre emner her i vår Wien Guide.

Stikkord: ,

Dato

nov 23 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Stadthalle
Stadthalle
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien
Kategori

Legg inn en kommentar