Guidede turer

Hvis du vil bli kjent med Wien, kan vi sikkert anbefale en guidet tur. På en slik tur vil du øke kunnskapen din om interesseområdet, og du får sjansen til å stille alle spørsmålene du har på hjertet.  Det er grunnleggende turer tilgjengelig introdusere deg til den østerrikske hovedstaden, med informasjon om de viktigste severdighetene i Wien, historien til byen og en ganske standard prosedyre.

For de som er interessert, kan du også finne kveldsturer, turer inkludert et besøk til Schönbrunn og andre turer til fots, og noen med bil / buss. For mer informasjon om det store utvalget av forskjellige guidede turer tilgjengelig i Wien, ta en titt på denne siden: Viator.

Guidede turer i Wien
Guidede turer i Wien

Turalternativer i Wien.

Det er mange turer tilgjengelig når du kommer til Wien. Det enkleste alternativet kan være å bli kjent med Wien på en hop-on hop-off busstur. Men det er også muligheter for de som ønsker en privat guide. Vil du se mer enn bare Wien? Det er mulig å dra på dagsturer til fantastiske steder som Salzburg, Hallstatt, og til og med til Praha.

Vil du vite mer? Ta en titt på alle turene som er tilgjengelige på Viator.

Legg inn en kommentar