Østerrikes Grand Prix 2024

Vil du være der i Østerrikes Grand Prix, det årlige Formel 1-løpet i Østerrike? Arrangementet arrangeres på Red Bull Ring som ligger i Spielberg, i grevskapet Styria, i Østerrike. 

Spielberg ligger 74 km fra byen Graz (en 1-timers tur med bil), og ligger nesten 200 km fra Wien (en 2-timers tur med bil).

Austria Grand Prix

Formel 1-løpet i Østerrike ble først arrangert i 1964. Siden da har det blitt arrangert ofte, men ofte med pauser på flere år i mellom.

Kunne du tenke deg å være med på Formel 1-løpet i 2024? Du bør kjøpe billetter så raskt som mulig!

Formel 1 i Østerrike i 2024

Red Bull Ring, Spielberg, Styria, Østerrike
27 juni til 30 juni

Vil du se et Formel 1-løp, men kanskje ikke det i Østerrike? Hvis du bor i Wien, vil det bare ta deg 2 1 / 2 timer å reise til Budapest hvor du kan se Formel 1-løpet på Hungaroring.

Hvis du ikke kan se noen av disse løpene, kan du også se Formel 1-løpene online. Opplevelsen kan ikke sammenlignes med å faktisk se et løp på den offisielle banen, men hvis du ikke har råd til billettene, eller kanskje ikke har tid til å reise til Østerrike, er det et godt andre alternativ!

Hvem har vunnet Østerrikes Grand Prix de siste årene?

2014 Nico Rosberg
2015 Nico Rosberg
2016 Lewis Hamilton
2017 Valtteri Bottas
2018 Max Verstappen
2019 Max Verstappen
2020 Valteri Bottas
2021 Max Verstappen
2022 Charles Leclerc

Hvor skal jeg bo i Spielberg?

Reiser du til Spielberg for Formel 1-løpet? Det vil spare deg for mye tid sammenlignet med å bo i Wien og dra på dagstur til Formel 1-løpet. Nedenfor kan du se et kart over Spielberg der du kan se forskjellige hoteller og leiligheter med noen få priseksempler. Disse hotellene hjelper deg alle med en overføring til Formel 1-banen hvis du trenger hjelp med det. Woud du heller bor på et hotell i Wien? Du kan lese mer om hoteller i Wien her.

Booking.com

Vi håper du vil ha en fantastisk tid i Østerrikes Grand Prix. Hvis du vil ha mer informasjon om Wien og alt byen har å tilby, se i vår Wien Guide for hjelp og inspirasjon. Her kan du også lese om andre konserter, arrangementer, festivaler og happenings i den østerrikske hovedstaden.

Stikkord:

Dato

jun 27 - 30 2024

Sted

Red Bull Ring
Red Bull Ring

Legg inn en kommentar