vienna marathon

Wien City Marathon 2025

Den vakre byen Wien venter på deg. Byen er verdt å utforske til fots, men har du noen gang vurdert å utforske byen mens du løper 21 km eller 42 km? Det er mulig hvis du kommer til Wien for å delta i Wien City Marathon. På denne søndagen i april (hvert år) kan du løpe en full maraton eller en halvmaraton. Høres ikke det kult ut?

De fleste storbyer i Europa med selvrespekt arrangerer sitt eget maraton. Men selv om det er maraton i mange byer, er det årlige maratonløpet i Wien et av de fineste av dem alle. Løpet starter fra Wagramer Straße / Reichsbrücke klokken 9:00 om morgenen, og du vil løpe langs Ringstraße, ved siden av Burgtheater, når du krysser målstreken etter 21km eller 42km. Denne hendelsen er så populær at den østerrikske TV-kanalen ORF sender hele arrangementet live på TV.

Maksimalt 35.000 deltakere har lov til å delta i løpet, så hvis dette er viktig for deg, er det smart å registrere seg så snart som mulig. Det er også verdt å vite at prisen øker med tiden og etter hvert som flere og flere registrerer seg.

Wien City Marathon 2025

Dato: 6.

Hvor kan jeg melde meg på Wien Maraton?

Du kan melde deg på arrangementet på https://www.vienna-marathon.com/. Der kan du også lese om arrangementet og finne praktisk informasjon.

Hvor mye koster det å delta i Wien Maraton?

Det koster mellom 90 euro og 135 euro å delta i hele maraton, avhengig av hvor tidlig du registrerer deg for arrangementet.
Halvmaraton koster mellom 70 euro og 105 euro, avhengig av hvor tidlig du registrerer deg for arrangementet.

Er det noen andre konkurranser tilgjengelig for barn og de som ikke er i stand til å løpe en halvmaraton eller fullmaraton i løpet av helgen?

Dagen før maraton (lørdag) er det 5 km løp for alle aldre, og det arrangeres også barneløp med en distanse på 800 eller 1600 meter.

Kan du anbefale et billig hotell eller leilighet i Wien?

Vil du bruke så lite som mulig på overnattingen din når du kommer for å løpe maraton i Wien? Se på kartet nedenfor og se etter de billigste alternativene for å finne hoteller eller leiligheter som er ideelle for deg.

Booking.com

Er det noen andre løpekonkurranser i Wien som er verdt å oppleve?

Det er flere andre løpekonkurranser i Wien. Du kan lese mer om mange av dem i vår aktivitetskalender som presenterer informasjon om hva som skjer i Wien. Der kan du også lese om konserter, utstillinger, julemarkeder, påskemarkeder og andre flotte programmer i Wien.

Stikkord:

Dato

apr 06 2025

Tid

Hele dagen

Legg inn en kommentar