Hva skjer i Wien?

Lurer du på hva som skjer i Wien? Er det noen festivaler i Wien akkurat nå? Når vil julemarkedene bli arrangert? Hva er datoene for påskemarkedet?

Wien er en fantastisk by, og det skjer alltid ting. Ikke bare er byen et knutepunkt for fantastiske konserter, men den har fantastiske museer. Som et resultat er det alltid fantastiske permanente og midlertidige utstillinger i museer som Kunsthistorisches Museum og Museum of Natural History. Operahuset i Wien er verdensberømt, og det er nesten daglige hendelser i bygningen verdt å oppleve.

Byen har populære konsertsteder som Gasometer og Stadthalle, og når enda mer kjente og populære artister som Taylor Swift, Coldplay, Depeche Mode og andre kommer til Wien, brukes ofte det store Ernst-Happel stadion.

Vi kan ikke skrive om hver eneste konsert og begivenhet i Wien i vår Wien-guide, men vi prøver å fremheve de viktigste hendelsene i vår Wien-kalender. Scroll lenger ned på siden for å lese mer om alle arrangementene i guiden vår.

Christmas market in Vienna

Hva skjer i Wien

juli 2024
august 2024
september 2024
oktober 2024
november 2024
desember 2024
april 2025
juni 2025
Ingen arrangement funnet!

Vi håper du fant noe interessant blant listen over kommende konserter, markeder, arrangementer, utstillinger og andre hendelser i Wien ovenfor. Hvis du vil dele informasjon om et kommende arrangement eller har kommentarer eller spørsmål, kan du bruke kommentarfeltet nedenfor.

Legg inn en kommentar