taylor swift tour

Taylor Swift Wien

2024 blir et fantastisk år for de som elsker god musikk. Wien vil være vertskap for mange fantastiske konserter, inkludert en rekke Coldplay-konserter på Ernst-Happel Stadium i slutten av august. Noen uker, men før ankomsten av Coldplay, vil en annen fantastisk artist komme til Wien, Taylor Swift.

Taylor Swift ble født 13. desember 1989 i Reading, Pennsylvania. Hun har siden den gang blitt en av de mest innflytelsesrike kunstnerne i live for øyeblikket. Hun startet sin musikalske reise tidlig, og hun var ikke gammel da hun opptrådte i lokale talentshow. Ikke bare hadde hun en flott stemme, hun viste seg også som en stor låtskriver. Hun fikk sitt store gjennombrudd etter å ha flyttet til Nashville, countrymusikkens hjemsted. Mange sier at Taylor Swift ble oppdaget som artist i en alder av 14 år av Scott Borchetta, grunnleggeren av Big Machine Records. Han var til stede på en klubb i Nashville, og da han lyttet til Taylor Swift, visste han at han så på noe spesielt. Jeg antar at du kjenner resten av historien, og det er derfor du er ivrig etter å være der når Taylor Swift kommer til Wien sommeren 2024.

Taylor Swift skal opptre tre tre ganger på Ernst-Happel Stadium i Wien. Alle billettene ble raskt utsolgt, men hvis du er villig til å betale mer, kan du fortsatt kjøpe brukte billetter til konsertene.

Taylor Swift Wien 2024

Datoer: 8-10 august
Sted: Ernst-Happel stadion

Billetter: Viagogo

Hvordan kommer jeg meg til konsertlokalet?

Har du billett til en av Taylor Swift-konsertene i Wien? Det er enkelt å besøke konsertstedet. Den enkleste metoden er å bruke metro eller jernbane system der du reiser til «Praterstern / Messe Prater«. Derfra kan du enkelt gå til lokalet. Vær oppmerksom på at stadionet ligger bak den populære fornøyelsesparken Prater, så du kan bli fristet til å nyte noen berg-og-dalbaner og andre kule programmer på vei til arenaen.

Det er en metrostasjon enda nærmere Ernst-Happel stadion, så hvis du ikke vil gå mye, bruk metrolinje U2 og reise til stoppet som heter «Stadion

Ernst Happel kart
Over kan du se selve stadion. Du kan også se nærmeste metrostasjon (Stadion).

Taylor Swift-konsertene i Wien er bare noen av de mange konsertene i Europa i 2024. Hun starter sin turné i Europa i Nanterre i Frankrike i mai. Derfra vil hun reise til Stockholm, Lisboa, Madrid, Edinburgh, Liverpool, Amsterdam, Zürich, München, Warszawa og noen andre byer før hun kommer til Wien.

Etter konsertene i Wien reiser Taylor Swift til London hvor hun skal holde sine siste konserter i Europa før hun reiser tilbake til USA.


Vil du lese mer om andre konserter, arrangementer, utstillinger, markeder og kule programmer i Wien? Ta en titt på vår Wien-kalender for å finne ut hva som skjer i den østerrikske hovedstaden. I vår Wien Guide kan du også finne mye informasjon om de mest berømte attraksjonene i byen, interessante museer, offentlig transport og andre viktige emner.

Dato

aug 08 - 10 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Kategori

Legg inn en kommentar