Wien Trail Run

Er du lei av å løpe på asfalten? Vil du heller komme til Wien og løpe opp og ned omgitt av trær og noen bratte bakker? Du bør definitivt vurdere å registrere deg for Vienna Trail Run!

Du kan finne mye informasjon om arrangementet på den offisielle nettsiden på https://viennatrailrun.at/. Nettstedet er bare tilgjengelig på tysk for øyeblikket, men ikke glem at Google Translate er din venn hvis du ikke forstår tysk.

Hva er det viktigste du trenger å vite om løpet?

Løpet foregår normalt om høsten, sent i oktober. Det foregår litt utenfor sentrum av Wien, men fortsatt innenfor byens grenser. Det er tre distanser å velge mellom; 7km, 15km eller 23km. Det er en ting å løpe 7 km eller 23 km i en flat by, men dette løpet er annerledes. 7 km-løpet har en høydeøkning på 300 meter, mens 15 km-løpet har en høydeøkning på 550 meter. Hvis du bestemmer deg for å løpe den lengste distansen, vil du oppleve en høydeøkning på 1000 meter.

kart for Vienna Trail Run, 23 km
Her kan du se kartet og høydeforskjellene hvis du bestemmer deg for å løpe den 23 km lange distansen.

Wien Trail Run 2024

Dato: 20.

Hvor mye koster det å delta? Hvor kan jeg registrere meg?

Deltakeravgiftene varierer mellom 20 euro og 45 euro. Jo tidligere du registrerer deg, jo billigere er det. Du kan melde deg på arrangementet på https://time-now-sports.at/.

Hvor starter løpet?

Løpet starter fra Am Cobenzl 96 (Parkplatz) – Restaurant Waldgrill


Du kan lese mer om andre løpekonkurranser og arrangementer i Wien her.

Stikkord:

Dato

okt 20 2024

Tid

Hele dagen

Legg inn en kommentar