vienna night run

Wien Night Run 2024

Wien er en fantastisk by, og den ser enda vakrere ut når du oppdager den om natten. Hvorfor kommer du ikke sammen med tusenvis av andre for å delta i det årlige Wien Night Run, et arrangement som har funnet sted i Wien siden 2007?

Wien Night Run er ikke et komplisert løp. Alle deltakere må løpe 5 kilometer langs den berømte ringen i Wien. Underveis vil du se vakre attraksjoner og severdigheter, og du trenger ikke å bekymre deg for biler eller noe annet mens du løper.

Wien Night Run 2024

Dato: September 26, 2024
Offesiell nettside: https://www.viennanightrun.at/

Hvis du registrerer deg tidlig, er prisen for å delta 35 euro. Hvis du registrerer deg i siste øyeblikk, er prisgrensen 45 euro.

Det er mange løpekonkurranser i Wien, og du kan lese om mange av dem i vår Wien-kalender. Der finner du også informasjon om midlertidige utstillinger i de berømte museene i Wien, kommende konserter, de årlige julemarkedene, det populære påskemarkedet ved Schönbrunn, og så mye mer.

Liker du atmosfæren av å løpe om natten? Hvorfor ikke reise til Budapest for å delta i Budapest Night Run, et arrangement som vanligvis arrangeres noen uker tidligere enn nattløpet i Wien?

Stikkord:

Dato

sep 26 2024

Tid

Hele dagen

Legg inn en kommentar