Coldplay Wien 2024

Har du noen gang hørt om folk som hadde en date, og så gjorde det igjen på grunn av suksessen til den første daten? Så møttes de for tredje gang, som til og med ble til en fjerde date. Coldplay kommer ikke til mange byer i Europa under sin verdensturné i 2024, men Wien er en av få byer som er så heldige å få besøk av bandet. Men det som startet som tre konserter ble raskt utvidet til en fjerde kveld på grunn av populariteten og etterspørselen etter billetter. Du har med andre ord fire kvelder i august 2024 hvor Coldplay skal opptre på praktfulle Ernst-Happel Stadium i Wien.

Den første Coldplay-konserten arrangeres 21.august i 2024. Ernst-Happel stadion er en arena som ofte brukes til fotballkamper, men har enda større atmosfære under konserter. Hvis du ønsker å komme til stadion, reise med metro til Praterstern og gå derfra. Du kan til og med reise med minitoget i Präter for å komme deg til arenaen. Som et resultat er det en veldig enkel oppgave å reise til Ernst-Happel stadion med offentlig transport i Wien.

Vil du bo på et hotell eller leilighet i nærheten av stadion? Nedenfor finner du et kart som viser overnattingsmuligheter og priseksempler i nærheten av stadion.

Booking.com

Nå som du vet mer om konserten, konsertdatoene, spillestedet, og også hvor du skal bo i nærheten, la oss oppsummere det hele!

Coldplay Wien 2024

Datoer: 21-25 august
Sted: Ernst-Happel stadion

Billetter til Coldplay-konsertene i Wien.

Alle billetter er solgt, men det er fortsatt mulig å kjøpe brukte billetter til Coldplay-konsertene i Wien på Viagogo. Besøk nettstedet, og du kan finne billetter til de forskjellige Coldplay-konsertene og andre arrangementer på den største bruktbillettsiden online.


Hvis du vil lese mer om andre konserter og arrangementer i Wien, kan du se på vår arrangementskalender i Wien. I vår Wiener Guide kan du lese mer om populære attraksjoner, aktiviteter, museer og mange emner om Wien.

Dato

aug 21 - 25 2024

Sted

Ernst-Happel Stadium
Ernst-Happel Stadium
Meiereistraße 7, 1020 Wien
Kategori

Legg inn en kommentar