Hvordan reise til Familypark fra Wien?

Er du på jakt etter et fantastisk familieprogram mens du er i Wien? Det er ikke akkurat i byen, men Familypark er et herlig sted for barnefamilier med barn mellom 2 og 20 år.

Om du lurer på hva Familypark er og hva man kan gjøre der, er dette en artikkel å anbefale. Stedet befinner seg mellom 60-75 minutter med bil fra Wien, men om du bruker transport tar det selvfølgelig litt lenger tid.

I parken er det masser av aktiviteter for barn, og noen som også egner seg bedre for voksne. Inngangsbilletten er på rundt 24 Euro per person, og da har man tilgang til alt av aktiviteter på innsiden inkludert i prisen. Men, det er verdt å vite at når det er skoleferie kryr det av mennesker i parken, noe som gjør at det gjerne kan bli lange ventetider. Men, om du kommer mens de fleste andre er på skole og i barnehage vil man kunne utnytte parken enda mer effektivt.

Den enkleste måten å besøke Familypark på er ved å leie en bil og kjøre dit på egenhånd. I så tilfelle er adressen:

Märchenparkweg 1
7062 St. Margarethen
GPS-Data: 47° 48′ 6.785» N ,16° 38′ 51.078» E

How to get to the Familypark from Vienna
Hvordan kan jeg reise til Familypark fra Wien? – Kilde

Hvordan reise til Familypark med transport?

Hvis du vil reise dit uten å leie en bil, må du bruke buss. Da må du første reise til Vienna Hauptbahnhof. Dit er det enkelt å komme ved å bruke metro i Wien, så det er enkelt og greit. Når du kommer deg dit må du finne buss nummer 200 og reise til Eisenstadt/Domplatz. Der må du bytte til buss 285 og den tar deg med og setter deg av utenfor inngangen til parken. Bussturen fra Wien til Eisenstadt tar cirka 80 minutter.

Vi kan forøvrig legge til at området rundt Familypark er et flott område, og her finner du blant annet Neusiedler see. Har du mulighet bør du bruke litt ekstra tid på å nyte utsikten og se deg rundt der også.

God reise og kos deg i Familypark!

Legg inn en kommentar