ACDC konsert i Wien 2016

ACDC konsert i Wien 2016Den 19 mai er det bare to dager siden Norge veivet med flagg i rødt, hvitt og blått. Men denne kvelden i Wien kommer det nok til å bli mye mer høylydt enn under 17. mai togene i Norge, for da kommer ACDC til byen og de skal ha en konsert på Ernst Happel Stadion, som er Østerrikes svar på Ullevål (eller Valle Hovin) i Norge, bare en god del større.

Om du skulle ha lyst til å få med deg ACDC konserten i Wien på Ernst Happel Stadion kan du kjøpe billetter til den fra WorldTicketShop. Om du heller har lyst til å kjøpe deg noen AC/DC t-skjorter eller kanskje en CD kan du gjøre det hos Amazon.com.

Merk at stadion der konserten blir arrangert ligger relativt sentralt i byen, ikke langt fra det festlige Prater området, så det er veldig enkelt å ta seg dit med kollektivtransport eller til fots.

Det blir veldig gøy med ACDC konsert, men i Østerrike er man stort sett enda mer opptatt av det som kommer til å skje noen uker senere, for da er det tid for EM i fotball og dit reiser Østerrike også. De skal spille sin åpningskamp mot deres østlige naboer Ungarn og da håper selvfølgelig hele Østerrike på tre poeng med en gang. For mer informasjon om hvem som spiller når og full kampliste besøk denne siden.

Og glem for all del ikke at du finner mye mer informasjon om Wien og byens severdigheter, aktiviteter, hoteller, restauranter og andre gode tips her i vår norske Wien Guide. God reise!

Vi glemte nesten å skrive at du også kan se ACDC In Performance, en dokumentar om ACDC på tjenesten Hulu. Dette er en tjeneste ganske lik Netflix, men med mye mer TV-serier, og du kan lese mer om Hulu, samt om hvordan du kan se det fra utenfor USA her.

Legg inn en kommentar