Jul i Wien (bilder)

I Wien er det fantastisk julestemning og fantastisk belysning, så om du enda ikke har fått det med deg, bør du absolutt legge turen innom den østerriske hovedstaden. Julemarkedene er fortsatt åpne i 1-2 uker til, så selv om du kommer mellom julaften og nyttårsaften, kan du fortsatt få med deg mye av stemningen!

VI har selvfølgelig også vært innom julemarkedene i Wien, både ved Stefansdomen, på Maria Theresien Platz, ved Schonbrunn og selvfølgelig også det aller mest kjente som ligger ved rådhuset. Vi har tatt noen bilder, men flere er også på vei, så her kan du i allefall få litt julestemning fra Wien mens du ser på bildene nedenfor.

Om du ellers er litt stressa og ikke har tid til å se på bilder fordi du leiter etter julepresanger kan du finne ideer til uvanlige julegaver her (har ingenting med Wien å gjøre). Eventuelt har de på julemarkedet i Wien i år et fantastisk flott krus som du må kjøpe før du kan drikke varm vin, og dette har herlig hjerteform, så det er et annet flott tips til julegave som du kan gi videre.

En ting du ikke kan gi videre er deilige jordbær dekket med sjokolade som du kjøper på julemarkedene i Wien, men du kan allikevel kjøpe det og spise det fort selv i stedet!

God tur til Wien og god jul!

Jul i Wien (bilder)

This has nothing to do with Christmas, but still beautiful - The Austrian Parliament
Et lite juletre står foran hovedinngangen til Parlamentet i Wien
Christmas market at Rathausplatz
Masse folk på julemarkedet på Rådhusplassen
Merry Christmas from Vienna
Føles nesten som Disneyland, men det er ikke det!
Even Santa Claus is in Vienna
Julenissen er også på besøk i Wien

Dette var alt av bilder for nå, men vi kommer til å legge til flere bilder senere!

Legg inn en kommentar