Bruno Mars konsert i Wien

Når Bruno Mars kommer til Wien den 3 juni er han nesten ferdig med sin 24K Magic World Tour i Europa. Vil du være der på en av hans siste Europa konserter i 2017?

Den 3 juni klokka 20.00 er planen av Peter Hernandez, som vi alle bedre kjenner som Bruno Mars, skal entre scenen i Wiener Stadthalle. Dette er en fantastisk konsertarena som er utrolig populær og der det foregår noe hver eneste dag året rundt. Det var blant annet her at Melodi Grand Prix ble arrangert noen år tilbake da Wien arrangerte den begivenheten.

Om du lurer på hvordan du kan komme deg til Bruno Mars konserten i Wien er det veldig enkelt. Vi har allerede skrevet om hvordan du kan bruke offentlig transport i Wien, men for å komme deg nøyaktig til Stadthalle kan du reise med metro 3 til Schweglerstrasse og bruke utgangen mot Märzstraße, eller så kan du reise med metrolinje nummer 6 og gå av ved Burggasse-Stadthalle og bruke utgangen mot Urban-Loritz-Platz. Så enkelt er det altså, men for mer informasjon om transport i Wien og andre spennende temaer er det bare å lese videre i vår Wien Guide.

Bruno Mars konsert i Wien
Bruno Mars konsert i Wien

Om du kommer til Wien i juni så vil du helt sikkert synes at byen er utrolig vakker. Det er den også, men når du først har blitt forelsket bør du også planlegge en ny tur til Wien i slutten av november eller i desember. Da er det nemlig tid for julemarkeder i Wien, og da er byen mer romantisk og vakker enn på andre tidspunkter i året.

Bruno Mars 2017 i Wien

3 juni, 20.00
Wiener Stadthalle

Billetter: Viagogo

Vi har forklart deg hvordan du kan komme deg til Stadthalle i Wien. Men, hvordan kan du få tak i billetter til Bruno Mars konserten i Wien? Bruk lenken vi henviser til ovenfor, søk på Bruno Mars, og vips vil du få fram alle hans konserter verden rundt og du kan da enkelt velge konserten i Wien for å finne billetter til denne.

Etter konserten til Bruno Mars i Wien går turen til Paris der han skal opptre tre ganger, før han reiser til Lyon. Der er hans siste konsert i Europa i 2017, for etter dette handler alt om USA og Canada for Bruno Mars.

Legg inn en kommentar