Deep Purple konsert i Wien 2017

Hva tenker du når vi foreslår at du feirer 17 mai i Wien i 2017 med Sacher kake, flotte severdigheter, norsk flagg og en Deep Purple konsert? God ide?

Deep Purple er et legendarisk band og de er kjent for å være store pioneerer i rockeindustrien. Sammen med Led Zeppelin og Black Sabbath har de banet vei for drøssevis av andre band, men heldigvis står disse kara fortsatt på scenen selv, og den 17 mai har du muligheten til å høre dem live i Wien. De skal besøke mange byer i Europa under sin turne, og dagen før de kommer til Wien skal de for eksempel opptre i Zagreb i Kroatia. Deretter går turen videre til kjente byer i Europa som Amsterdam, Praha, Paris, Lodz, Hamburg, Munchen og lignende steder.

Deep Purple konsert i Wien

Det er kanskje en litt utradisjonell tankegang, men hvorfor ikke pakke med deg det norske flagget i kofferten, slik at du feirer 17 mai i Wien i år i stedet. Her kan du spise deilig Sacher-kake, du kan nyte et bedre klima enn i Norge, du kan bo på flotte hoteller, ha glede av flotte familieprogrammer som Schonbrunn-dyreparken, akvariet eller kanskje Prater, og selvfølgelig også en Deep Purple konserten klokka 20.00 på den norske nasjonaldagen.

Deep Purple i Wien 2017

17 mai, 20.00
Stadthalle

Billetter: Viagogo

Om du har lyst til å lese mer om hva byen Wien har å by på er det bare å lese videre i vår norske Wien Guide. Her finner du all informasjonen du trenger (og mye mer). Har du ellers kommentarer eller spørsmål er det bare å bruke kommentar-feltet nedenfor. God reise!

Legg inn en kommentar