Cirque du Soleil Varekai i Wien

Cirque du Soleil  Vienna 2015Om du kommer til Wien i starten på november må du ikke gå glipp av muligheten til å få med deg den interessante og spesielle forestillingen til Cirque du Soleil som blir holdt fem kvelder på rad i Stadthalle i Wien.

Cirque du Soleil sin forestilling kalles for Varekait, som betyr «hva som helst», og den ble først vist i 2002 i Montreal. Nå er det tid for publikum i Østerrike og i Wien til å få med seg denne. Cirque du Soleil ble grunnlagt i 1984 i Montreal og betydningen av ordet er «dagens sirkus.» Dette er et helt fenomenalt opplegg med sjonglører, klovner og utrolig mange spennende innslag. Følg historien som blir fortalt gjennom hele forestillingen og bli fortryllet sammen med det Østerriske publikumet.

Varekai handler om en myte fra gresk mytologi. Her fortelles historien om Ikaros på en litt annen måte. Opprinnelig kom Ikaros for nær til solen, smeltet og falt i havet og druknet. I denne historien derimot faller Ikaros på en herlig øy og blir kjent med alle de spennende skapningene der.

Forestillingen er tilgjengelig i Stadthalle i Wien fra 4 til den 8 november og billetter kan du kjøpe på siden som vi henviser til litt lenger nede i artikkelen.

Wiener Stadthalle
Roland Rainer Platz 1, 1150 Wien

Billetter: WorldTicketShop.

Legg inn en kommentar