Fem ting å gjøre i Wien

Skal du besøke Wien i nær fremtid? Her finner du fem ting å gjøre i Wien. Les og hvis du har noen tanker, skriv en kommentar .

Guidet tur

En guidet tur i Wien er en god investering. Bli kjent med historien til denne spennende byen. Pa en slik tur kan du se de mest populære attraksjonene og gjøre det på en privat omvisning eller fra en populær turist buss.

Gastronomi

Sørg for å smake på tradisjonell Sacher torte når du besøker Wien. Dette er den mest berømte kake i Wien. Du bør også prøve den berømte Wiener schnitzelen .

Øl

Ikke glem å smake litt tradisjonell østerriksk øl . Noen av de mest kjente merkevarene er Steffl og Gosser , men hvis du er heldig kan du finne noen enda mer lokalt i noen av barer, puber og restauranter rundt.

Shopping

Østerrike er kjent for shopping. Her finner du den berømte Kartner Strasse og Mariahilferstrasse . I disse gatene kan du finne massevis av butikker , restauranter, kafeer og kvinner ofte blir sittende fast her i flere dager . Området nær Stephansdom ( Graben ) er kjent for å være blant de dyreste områdene for shopping i Wien.

Hestevogn

Hvis du vil se Wien i en gammeldags måte , og deretter se Vienna fra en hest og kjerre . Besøke områder som Hofburg og føles som en keiser som du er tatt rundt .

Det er mange andre aktiviteter verdt å sjekke ut i Wien , men vi håper du har hatt denne listen . Hvis du har ytterligere tanker , skriv en kommentar !

Legg inn en kommentar