Julemarked i Wien i 2016

Da er det bare å booke flybilletter og reservere hotell, for her er datoene for julemarkedene i Wien i 2016. Du har mye å glede deg til!

Det er få personer som har vært innom julemarkedene i Wien som ikke synes det er noen av de beste julemarkedene i hele verden. Det er ikke bare ett flott marked i Wien, men mange fine markeder, noe som gjør at du gjerne kan bruke flere dager mens du oppdager og nyter alt disse markedene har å by på.

Julemarked i Wien i 2016
Julemarked i Wien i 2016

På bildet ovenfor kan du se et bilde fra det aller mest kjente julemarkedet i Wien. Det befinner seg foran rådhuset og har fantastisk belysning på kveldstid og her er det enormt med boder der du kan kjøpe mat, drikke og dill-dall. Det er det mest kjente og det største.

I tillegg til dette er det et stort julemarked ved Schonbrunn slottet. Det er det mest kjente i Wien etter markedet ved rådhuset. Dette stenger 26 desember i 2016, men deretter kommer det er nyttårsmarked umiddelbart, så her kan man fortsette med shopping og marked fram til starten av 2017.

Det mest spesielle markedet i Wien ligger ved Spittelberg. Det såkalte Spittelberg markedet er ikke et tradisjonelt marked ettersom det ikke ligger på en stor plass, men består av mange små gater som er fulle av boder. Dette er altså mer som en julelandsby. Et julemarked du absolutt må få med deg om du kommer til Wien.

Du kan se datoene for disse julemarkedene i Wien nedenfor, og om du ønsker mer informasjon om de spesifikke julemarkedene kan du trykke på lenkene for mer info (på engelsk).

Om du ønsker mer informasjon om Wien kan du finne mye her i vår norske Wien Guide. Har du mye tid til overs kan du også ta deg en utflukt til Budapest for å sjekke ut julemarkedene der, eller hva med dagstur til Praha?

Datoer for julemarkedene i Wien

Da ønsker vi deg en god reise til Wien og en riktig god jul!

Legg inn en kommentar