VM 2018 kvalifisering: Østerrike – Wales

Den 6 oktober er det klart for storkamp i fotball i Wien. Da kommer EM heltene fra Wales til byen for å spille mot Østerrike. Kan Østerrike stoppe Gareth Bale og gjengen fra Wales?

Kampen mot Wales blir en av de viktigste og mest spennende kampene i VM kvalifiseringen for Østerrike. Det er den tøffeste motstanderen de møter og sannsynligvis lage de kommer til å kjempe hardest med om en første plass i gruppa. Gareth Bale og Wales imponerte i deres åpningskamp mot Moldova der de vant 4-0. Østerrike spilte også god fotball og vant 2-1 borte mot Georgia i sin åpningskamp. Men, hvem kommer til å vinne når de to lagene spiller mot hverandre den 6 oktober? Kampen blir høyst sannsynlig spilt på Ernst Happel stadion i Wien!

VM 2018 kvalifisering: Østerrike - Wales
Kan Østerrike stoppe Gareth Bale og Wales den 6 oktober?

Østerrike – Wales, 6 oktober

Det er liten tvil om at Østerrike muligens er å regne som favoritter før kampen. De færreste tror egentlig at Wales er så gode som FIFA rankingen vil ha det til, men har de bare hatt flaks eller er de egentlig skikkelig gode og vanskelige å slå? Østerrike har jo flere stjernespillere også, så de fleste mener at de var uheldige eller bare i dårlig form under fotball EM tidligere i sommer.

Se Østerrike – Wales

Du kan selvfølgelig se kampen mellom Østerrike og Wales på stadion i Wien. Det er jo den klart beste måten å se kampen på. Om du ikke har mulighet til det og heller vil se kampen hjemme på TV finnes det flere muligheter. Den ene måten er å se den på kanalen ORF i Østerrike. Denne er gratis og du kan se den på orf.at. Er du i utlandet trenger du en IP adresse i Østerrike for å se ORF, og du kan lese mer om hvordan du gjør det her.

Du kan også se kampen på Dplay i Norge, og det er kanskje enda mer behagelig og gøy. For å se på Dplay utenfor Norge kan du lese denne artikkelen.

Glem for all del ikke å besøke Schonbrunn og Hofburg når du først er i byen. Og har du med deg kona bør dere selvfølgelig også besøke shopping-gatene i Wien, samt spise en deilig wiener-schnitzel! God reise!

Legg inn en kommentar