Østerrike – Moldovia

Er du en fotball fan vet du garantert at i de neste seks dagene vil det være enormt med fotball kamper på TV og rundt i Europa. Det er nemlig tid for EM kvalikk, og om du er i Wien og vil se på fotball vil du kanskje også benytte muligheten til å se Østerrike spille mot Moldovia den 5 september.

Kampen mellom Østerrike og Moldovia blir spilt på Ernst Happel Stadion, en stadion som ligger sentralt i Wien, ikke langt fra det popuære Prater området. Her blir det også arrangert store konserter, men nå er det altså tid for at Østerrike skal spille der, i en kamp som absolutt bør være en kamp som Østerrike vinner enkelt. De vant sin forrige kamp mot Moldovia i 2014 (9 oktober) 2-1, så det var kanskje ikke en storseier, men nå som de skal spille på hjemmebane bør det gå bedre og enklere.

Om du vil se kampen er det bare å besøke stadion og håpe på ledige billetter. Du kan eventuelt gå innom en sports pub i Wien for å se denne, eller kanskje en annen EM kvalikk kamp, eller så kan du se denne kampen live online på den østerriske kanalen ORF. Om du ønsker dette, men ikke befinner deg i Østerrike kan du lese mer om hvordan du kan se ORF online fra utlandet på orf.fromabroad.org.

Har du tid til overs er det masse annet å gjøre i Wien, så les mer om severdigheter, aktiviteter og andre programmer i Wien her i vår norske Wien Guide!

Legg inn en kommentar