Wien maraton 2015

Wien maraton 2015I 2015 er det igjen tid for maraton i Wien, og datoen er i 2015 den 12 april, en dato som er akkurat den samme som det store maratonet i Paris, så nå kan du velge hvor du vil løpe over 40 kilometer denne dagen, i Wien eller i Paris?

Det årlige store maratonet i Wien er ett av de klart største høydepunktene for løpeentusiaster i Wien hvert eneste år. Her har du mulighet til å måle krefter med andre løpere, det er med på å gi deg motivasjon til joggeturer året rundt, og i tillegg kan du se på flotte severdigheter i Wien mens du løper forbi Operahuset, parlamentet, parker, museer og andre flotte områder og bygninger.

Selve løpet blir arrangert den 12 april, men påmeldingsfristen er 27 mars, så det er bare å gjøre seg klar hvis du ønsker å få med deg godbiten. Du kan melde deg på og finne mer informasjon om løpet på maratonet sin offisielle hjemmeside som du kan finne her.

Vi ønsker deg lykke til med løpet, og om du har noe å si i forbindelse med dette temaet er det bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. God løpetur!

Legg inn en kommentar