A-Ha konsert i Stadthalle

A-Ha liveDen 10 april er det duket for Morten Harket i Stadthalle i Wien. Og det er ikke bare han som har solokonsert, men han har med seg kompisene i A-Ha, så her er det duket for god norsk stemning og fantastisk musikk med A-Ha.

Om du har et ønske om å være der i Stadthalle den 10 april når A-Ha kommer på scenen kan du kjøpe billetter til konserten hos WorldTicketShop. Visste du forøvrig at det var i Stadthalle at Melodi Grand Prix ble arrangert i 2015, så dette er en svært populær arena som er vel verdt et besøk. Om du har lyst til å gjøre deg klar til konserten med A-Ha sitt nyeste album som heter Cast in Steel kan du kjøpe dette hos Amazon.com der du ikke bare kan kjøpe det som CD, men også som .mp3 filer eller som vinyl. En annen ting du også kan kjøpe der er muligheten til å se The Living Daylights online eller på DVD (du kan gjøre det her). Men, hvorfor bør du se den filmen fra 1987 med Timothy Dalton i rollen som James Bond? Rett og slett fordi det er A-Ha som laget tittellåta til denne James Bond filmen. Skikkelig musikk fra 80-tallet, men det var jo stilig en gang det også. Om du skal se filmen som en Instant Video på Amazon.com bør du følge disse instruksene for å få det til å virke.

Det er bare å glede seg til A-Ha kommer til Wien, og ikke gå glipp av de fantastiske severdighetene Wien har å by på. Våre favoritter er helt klart Schonbrunn, Hofburg, Rådhuset og så har Wien fantastiske shoppingmuligheter, noe som gjør dette til en av de klart mest trivelige byene å besøke i Europa! God reise!

Legg inn en kommentar