Mariah Carey i Wien 2016

Mariah CareyDen 19 april er det tid for Mariah Carey konsert i Wien. Dette blir full fest og stor ståhei når dama med den vakre stemmer entrer scenen i Stadthalle som er Wien sin fantastiske storstue der Melodi Grand Prix for eksempel ble arrangert i 2015.

Konserten til Mariah Carey forventes å starte rundt 20.00 den 19 april og om du skulle ønske å få med deg denne begivenheten kan du kjøpe billetter til denne og andre Mariah Carey konserter i Europa i storbyer som Brussel, Munchen, Oslo og Krakow hos WorldTicketShop. Merk at dette er en side som selger såkalte bruktbilletter som betyr at de er litt dyrere enn vanlig, men når det ikke er flere billetter igjen til en konsert er denne siden helt perfekt sånn at du kan få den med deg allikevel.

Har du enda ikke hørt musikken fra Mariah Carey sin nyeste CD som heter #1 To Infinity kan du kjøpe denne og masse annet hos Amazon.com.

Lurer på om det skjer noe annet i Wien mens du er i byen? Se deg rundt her i Wien Guiden for informasjon om aktiviteter, utstillinger, konserter og severdigheter som er verdt å få med seg!

Legg inn en kommentar