Guns N Roses konsert i Wien

Det vil bli arrangert Guns N Roses konserter i drøssevis av storbyer i Europa i 2017. Ikke bare finner man London, Paris, Lisboa, Stockholm og København på den listen, men også Wien er blant de heldige byen som vil bli beæret med et besøk av rockelegendene i Guns N Roses.

Wien kommer til å få besøk av flere spennende artister denne sommerne. Du kan lese mer om alle de oppkommende konsertene her i vår norske Wien Guide. Det er dessverre noen artister som ikke har tatt med Wien på sin liste over byer de skal besøke, og bandet vi kommer til å savne aller mest er U2. Heldigvis var Coldplay klokere da de planla sin turne, for de kommer en måned før Guns N Roses kommer til Wien til å opptre på Ernst Happel stadion i Wien, den samme stadion som Guns N Roses skal opptre på den 10 juli.

Om du skulle ha lyst til å få med deg denne Guns N Roses konserten i Wien kan du bruke billettlenken nedenfor for å kjøpe billetter. Om du har lyst til å reise litt rundt i regionen kan du også vurdere å få med deg Guns N Roses konserten i Praha som blir arrangert seks dager før konserten i Wien. Du kan lese mer om Praha og om konserten i den norske Praha Guiden.

Guns N Roses i Wien
Guns N Roses konsert i Wien 2017

Guns N Roses konsert i Wien 2017

Ernst Happel Stadium
10 juli

Billetter: Viagogo

Glem for all del ikke at du kan lese mer om de beste hotellene i Wien her i Wien Guiden. Vi har også spennende artikler om de mest kjente restaurantene i byen, du kan lese om de viktigste severdighetene, de mest populære aktivitetene og mye mer her på våre sider. God reise og god planlegging!

Legg inn en kommentar