Hvor kan jeg se opptak av Melodi Grand Prix 2015 online?

Jeg likte sangene og hele showet så godt fra Melodi Grand Prix 2015 og ønsker å se opptak av finalen fra Wien om igjen. Vet dere hvor jeg kan gjøre det?

Det var en flott konkurranse med herlig svensk seier til slutt. Det er ikke lenge til finalen i Stockholm i skrivende stund, bare noen få måneder, men om du ønsker å lade opp til den med opptak fra finalen i Wien kan du selvfølgelig gjøre det. Den ble forøvrig arrangert i Stadthalle som er en fantastisk populær konsertarena der det er konserter nesten hver dag, så om du kommer til byen er det godt mulig å besøke denne arenaen for å få med seg en konsert der hvis du har tid å lyst.

Det finnes flere måter å se opptak av Melodi Grand Prix 2015 online, og her er noen av dem.

Se opptak av Eurovision 2015 online.
Se Melodi Grand Prix 2015 opptak online

Det finnes flere websider der du kan se på det hele gratis, enkelt og greit online. Den ene muligheten er at du bare forblir her på siden og ser på YouTube videon nedenfor med opptak av finalen. Merk at denne er med tegnspråk, noe som kan ta bort litt fokus, men samtidig en kjempeflott gest til de som trenger det.

Du kan eventuelt besøke Eurovision sine offisielle sider og se på opptaket der. Merk at du høyst sannsynlig må installere et tillegg til din nettleser, så om du ikke ønsker det velg YouTube i stedet.

Om du ikke er fornøyd med noen av disse løsningene heller kan du selvfølgelig se Eurovision 2015 finalen på NRK sine nettsider. Du finner hele finalen her. Merk at du vil trenge en norsk IP adresse for å se på finalen på NRK, så om du befinner deg utenfor Norge bør du lese instruskene om hvordan du ser NRK i utlandet først før du prøver på det.

Nå bør alt ligge til rette for at du skal kunne se på opptak av Eurovision 2015 online. Har du allikevel noen spørsmål eller kommentarer, eller om du synes at en annen sang skulle vunnet i stedet for den svenske låta, bare skriv en kommentar!

Legg inn en kommentar