Justin Bieber konsert i Wien

Den 8 november er det klart for Justin Bieber konsert i Wien. Har du lyst til å få med deg begivenheten? Informasjon om konserten, billetter og mer.

Konserten med Justin Bieber i Wien blir arrangert dagen før hans konsert i Zagreb, og etter at han har vært i den kroatiske hovedstaden reiser han videre til Krakow og til Praha. Han kommer i tillegg til å besøke fantastiske byer i Europa som Paris, Barcelona, Madrid og Oslo under turneen, så Justin Bieber fans har mange grunner til å glede seg i 2016.

Justin Bieber concert in Vienna 2016

Justin Bieber konsert i Wien

Det kommer til å bli arrangert mange konserter i Wien i 2016, men det er helt klart og uten tvil at konserten med Justin Bieber kommer til å være ett av de store høydepunktene. Justin Bieber konserten blir arrangert i Stadthalle den 8 november som er den samme arenaen der Melodi Grand Prix ble arrangert i 2015. Har du lyst til å få med deg denne konserten eller kanskje en av de andre Justin Bieber konsertene i 2016 kan du kjøpe billetter til alle disse hos WorldTicketShop.

Det er greit å vite at billettene til konserten hans i Zagreb for øyeblikket er mye billigere enn billettene til konserten i Wien, så hvis du vil spare litt penger er det mulig at du dropper Justin Bieber i Wien og heller hører på han i Zagreb. Kommer du allikevel til Wien må du ikke gå glipp av fantastiske severdigheter som Schonbrunn, Hofburg og rådhuset, og om du har lyst til å gå på fine museer har Wien masse å by på innenfor den kategorien også. God reise!

Legg inn en kommentar