Påskemarked i Wien 2017

Har du lyst til å få med deg det årlige påskemarkedet i Wien i 2017? Det blir arrangert for 15 gang ved Schönbrunn. Informasjon og datoer.

Det årlige påskemarkedet ved Schonbrunn blir arrangert mellom den 1 april og den 17 april i 2017. Dette er altså tida du bør besøke Wien hvis du ønsker å se på lekre egg, spise god østerrisk mat eller bare kjøpe alt mulig rart som man vanligvis får tak i på slike markeder. Det er jo også et årlig julemarked ved Schönbrunn, men dette påskemarkedet er mer avslappet og været er også bedre, to ting som taler til fordel for påskemarkedet.

Påskemarked i Wien 2017

Påskemarked i Wien 2017

Schönbrunn påskemarkedt:  1 april – 17 april

Om du liker påskemarkeder og slike markeder generellt kan det være greit å vite at det også arrangeres påskemarked i Praha som er hakket større enn det du kan få med deg i Wien, så du kan muligens vurdere å besøke Praha også. Om du er litt sent ute og kommer til Wien først etter påske og påskemarkedet er ferdig for 2017, kan det være greit å vite at Budapest arrangerer vårmarked som vanligvis varer i cirka en måned etter påske! Mer informasjon finner du muligens om Budapest og påskemarked der på www.budapestungarn.no.

Ha en flott reise til Wien og om du har spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive.

Legg inn en kommentar