Hvordan bør jeg se på fotball VM i Wien?

Er du bekymret for å gå glipp av spennende kamper i fotball VM under ditt opphold i Wien en gang i perioden mellom 14 juni og 15 juli? Det er ingenting å bekymre seg for, det er bedre å glede seg!

se fotball VM i Wien

Vi har nemlig svært gode nyheter til deg. Det er utrolig enkelt å se fotball VM under ditt opphold i Wien. Spørsmålet er vel heller hvor du skal se på fotball VM.

Den most usosiale løsningen er å sette på TV-en på ditt hotellrom. Der trenger du bare å finne ORF kanalen, og vips bør du være klar til se på fotball VM på østerrisk TV. ORF har også en webside på orf.at og der kan du se kampene online mens du er i Østerrike.

Vil du være litt mer sosial kan du prøve å finne en sportspubb et eller annet sted i Wien. Det er ikke vanskelig, og sannheten er at de fleste restauranter, kafeer og pubber i denne tiden har tv-er klare der de besøkende kan se fotball. Bor du for eksempel på Marriott hotellet i sentrum av Wien ligger det en sportspubb i samme bygning der du kan spise en solid biff mens du ser på fotball VM.

Hvis du ønsker å være enda mer sosial kan du dra ut for å se på fotball VM på storskjermer plassert rundt i Wien. Nedenfor finner du et par navn og adresser der du finner slike storskjermer der du kan spise og drikke og nyte kamper i lag med opptil flere tusen andre mennesker.

  • Strandbar Herrmann, Herrmannpark (Donaukanal-Urania), 1030 Wien
  • Summer Stage, Donaukanal, U4 Rossauer Lände, 1090 Wien
  • Badeschiff, Donaukanal (Schwedenplatz/Urania), 1010 Wien
  • Adria Wien, Donaukanal, Obere Donaustraße/Salztorbrücke, 1020 Wien

Høres ikke det her veldig spennende og bra ut? Sitter du derimot på ditt hotellrom i Wien og drømmer om å se på fotball VM med norske kommentatorer er det også mulig, men da må du gjøre litt lureri for å få det til å virke. Du kan lese mer om hvordan det kan gjøres i denne artikkelen.

Vi håper du kommer til å kose deg i Wien og at du kommer til å få med deg alt du drømmer om å få med deg fra fotball VM!

Legg inn en kommentar