Metallica konsert i Wien 2018

Metallica konsert i Wien 2018Har du lyst til å rocke med Metallica i Wien på den siste marsdagen i 2018? Det har du muligheten til, alt du trenger er billetter til konserten og flybillett til Wien.

Metallica skal på storturne i Europa i 2018. Det hele starter i Lisboa i Portugal den 1 februar, og deretter går turen til Spania, Italia og flere andre nasjoner før bandet ender opp i Wien og Østerrike den 31 mars. Fra Wien går turen videre til Budapest i Ungarn, Praha i Tsjekkia, Krakow i Polen og etterverdt kommer de også til Oslo. Men, de har altså en lang reise og drøssevis av konserter før de kommer så langt.

Metallica har vært i Wien mange ganger og det er alltid god stemning når bandet kommer til byen. Du kan derfor forvente deg at det blir fest når bandet går på scenen i Stadthalle, et fantastisk kompleks der blandt annet Melodi Grand Prix finalen ble arrangert for noen år siden.

Har du lyst til å kjøpe deg billetter til Metallica konserten i Wien kan du gjøre det ved å bruke billettlenken nedenfor. Når du besøker siden er det bare å søke på Metallica, og i løpet av noen få øyeblikket har du mulighet til å kjøpe billetter til alle deres konserter rundt i Europa i 2018.

Metallica Vienna 2018

Stadthalle
31 mars, 19.30

Billetter: Viagogo

Vil du heller lese mer om de mest spennende og kjente severdighetene i Wien? Lurer du på hvilke hoteller som er de beste i Wien? Kanskje du er på jakt etter familievennlige programmer i Wien? Her i Wien-guiden finner du svar på alle disse og andre lignende spørsmål!

Legg inn en kommentar