ORF viser vinter OL i Østerrike

orf viser vinter OL i ØsterrikeVinter OL er i gang og nå skal medaljene snart deles ut. Er du på ferie i Østerrike og i Wien, og lurer på hvordan du kan heie på de norske medaljekandidatene mens du er i Wien? Det er enklere enn du tror!

Vi har ventet på vinter OL i 4 lange år, men nå er de endelig her. Norge er definitivt bedre under vinter OL enn under sommer OL, og det gjør at nordmenn flest er mye mer engasjert. Om du ønsker å se vinter OL på norsk TV fra Wien kan du gjøre det online, men det krever litt å få det til. Vil du ordne det hele enklere, kan du derimot se på vinter OL på østerrisk TV. Det ordner du enkelt ved å gå på en sportspubb, eller så kan du slå på TV-en på ditt hotellrom. Kanalen du må lete etter er ORF (og deres underkanaler). Det er disse som viser vinter OL i Østerrike, og dermed vil de vise det meste av interesse på vanlig TV stasjoner. Er det derimot noe du savner har de også noen ekstra kanaler tilgjengelig på nettet, så besøk https://tv.orf.at/ og se deg rundt der. Befinner du deg i Østerrike er det bare å se i vei. Er du derimot i utlandet fungerer det ikke lenger, ettersom ORF kun er tilgjengelig for de som befinner seg i Østerrike.

Nå er det bare noen timer igjen til de første medaljene skal deles ut, og det er klart for skiskytig, langrenn, hopp og annen morro, så nå er det bare å sove noen få timer, og så fyrer det løs på morgenkvisten den 10 februar. Vi har nettopp sett en fantastisk åpningsseremoni, og håper resten fortsetter i samme stil.

Det er mange som synes at de norske klærne var utrolig kjedelige, men la oss håpe at vi glemmer alt om kjedelige klær når utøverne står på startstrekene, klare for konkurranse!

Ellers er det bare å kose seg i Wien, og glem ikke at du finner masse informasjon om hva byen har å by på her i vår norske Wien Guide.

Legg inn en kommentar