Miro utstilling i Wien

Miro WienThis exhibition represents a wide collection of Miro. Joan Miro is a Catalan Spanish painter, ceramicist and sculptor. He was born in 1893 and he died in 1983 in Barcelona.

I Barcelona er det et museum dedikert til Miro og hans verker. Dette ble åpnet i 1975 og er å regne som et populært museum. Han er velkjent som en surrealist, og han er en av de mest populære malere fra 1900-tallet.

De som kommer til denne utstillingen kan få innblikk i malerens verden, og selvfølgelig da hvordan han så på verden rundt seg. Du kan se over 100 malerier, tegninger og verker laget av Miro og summen er surrealisme på sitt beste.

Ser man lenge på bildene kan man nesten føle at de er bekymringsløse og spontane, og dette er virkelige varemerker ved Miro sin kunst. Blant verkene man kan se på utstillingen er The Farm, the Metamorphosis og The Landscape.

Motiver som alltid går igjen når Miro lagde kunst var månen, stjernene, himmelen, insekter og selvfølgelig damer. Alt dette kan du få med deg hvis du besøker Albertina museet i Wien i perioden mellom 12 september og 11 januar i 2015.

Om du ønsker å lese mer om andre begivenheter i Wien er det bare å trykke på lenken!

Legg inn en kommentar