Se på Austria Wien mot Rosenborg i Wien

Om tre dager er det klart for spennende fotball kamp på Ernst Happen stadion i Wien. Austria Wien tar i mot Rosenborg og kampen starter 19.00. Her er det bare å heie på Rosenborg, i allefall hvis du drømmer om å ha med et norsk lag i Europaligaen i år igjen!

Ernst Happen stadion er en fantastisk stadion i sentrum av Wien. Den ligger ikke langt fra Prater, det store fornøyelsesparksområdet i Wien. Der er det gratis å gå inn og når du er der kan du se stadion ligge i bakgrunn. Det går også et lite tog fra Prater som man kan ta og kjøre helt bort til stadion som rommer så mye mennesker at det garantert vil være plass til deg på stadion hvis du vil få med deg kampen mellom Austrian Wien og Rosenborg.

Kampen starter som sagt klokka 19.00 på torsdag og det er duket for spenning. Austria Wien vil garantert gjøre alt de kan for at Rosenborg ikke skal klare å score mål mot dem. Rosenborg derimot er kjent for å score mål, og det ville ikke overraske oss om Rosenborg vinner kampen 2-1 til slutt.

Hvis du vil se kampen på nettet og ikke på stadion kan du blant annet gjøre det på ORF i Østerrike. Dette er en gratis kanal du kan se på ditt hotellrom hvis du ønsker det. Befinner du deg derimot i Norge kan du lese mer i denne artikkelen om hvordan du ser Austria Wien mot Rosenborg online på ORF i Østerrike.

Hva annet må du få med deg i Wien?

Er du interessert i kunst er «Museet for klassisk kunst» i Wien blant de beste av sitt slag i hele Europa. Liker du dyreparker er dyreparken i Schonbrunn perfekt for små og store. Liker du slott er Hofburg og Schonbrunn stedene du bør besøke. Liker du shopping er det bare å traske rundt i sentrum og du vil få overdose av mulighetene som byr seg. Synes du allikevel ikke at det er nok bør du selvfølgelig gå en tur i Mariahillferstrasse som ligger ikke langt fra «museet for klassisk kunst».

God tur til Wien og heia Rosenborg!

 

Legg inn en kommentar