De kuleste stedene å se fotball EM 2016 i Wien!

Østerrike har kvalifisert seg til fotball EM for første gang. Ønsker du å se fotball EM i Wien sammen med entusiastiske østerrikere? Her er stedene du bør besøke!

Østerriek har spilt fotball EM tidligere, men da var de kun med fordi de var vertsnasjon. Nå har de altså kvalifisert seg på egenhånd og nå har hele nasjonen store forventninger til hva de lokale heltene kan gjøre i perioden mellom 10 juni og 10 juli i Frankrike. Har du lyst til å se heie på Østerrike i Wien, eller kanskje du vil heie på Sverige i stedet? Her er noen av de kuleste stedene du kan besøke for å se på fotball EM i Wien.

Den kuleste plassen å se fotball EM i Wien er foran rådhuset
Den kuleste plassen å se fotball EM i Wien er foran rådhuset

De beste stedene å se på fotball i Wien

Det beste stedet og det som garantert vil trekke flest folk til seg under fotball EM er plassen foran rådhuset. Dette er åstedet for det tradisjonelle julemarkedet, men nå blir juletrær og julebelysning byttet ut med storskjerm og 26 forskjeller boder der du kan kjøpe drikke og mat mens du ser på alle kampene fra fotball EM. Fullt program for ha som kommer til å se på denne plassen finner du her. Merk at det er veldig enkelt å finne fram hit da rådhuset ligger ved den store ringen og nær til sentrum og svært kjente severdigheter, og forøvrig er det et sted du bør besøke under oppholdet i Wien uansett!

Om du vil unngå folkemengdene ved rådhuset og se på fotball EM på et annet sted er dette fem steder du kan vurdere.

Det kommer garantert til å være mange folk på disse stedene også, men kanskje ikke så mange som foran rådhuset!

Flex: Donaukanal – Augartenbrücke
Summer Stage: Donaukanal, U4 Rossauer Lände
Pratersauna: Waldsteingartenstraße 135
Chelsea: Lerchenfelder Gürtel, Stadtbahnbögen 29-30
Seestadt: Ostbahn-Begleitstraße 50 / Aspern Nord

Blir du sittende på hotellrommet er det greit å vite at ORF kommer til å vise fotball EM i Østerrike. Dette er en gratiskanal som du kan se på alle TV-er i Østerrike, så veldig greit og enkelt. Hvis du heller vil se på fotball EM på din tablet eller telefon eller på en datamaskin eller laptop kan du lese mer om hvordan du kan se fotball EM online på denne siden.

Når skal Østerrike spille?

Østerrike har endt opp i det som mange vil kalle en ganske snill og grei gruppe. Det kunne i allefall ha vært mye værre! De skal spille mot sine naboer i øst, nemlig Ungarn. De skal siden spille mot Ronaldo og Portugal og så avslutter de gruppespillet sitt med kamp mot Island. Det bør på ingen måte være umulig å komme seg videre til sluttspillet fra denne gruppa, men det var mange nordmenn som trodde det skulle bli enkelt å kjøre over Ungarn i november 2015, men de tok visst feil. Så, det blir spennende å se.

  • 14 juni, 18.00 – mot Ungarn
  • 18 juni, 21.00 – mot Portugal
  • 22 juni, 18.00 – mot Island

Hvis du lurer på hvilke lag som kommer til å spille når finner du full oversikt over kamper og lag og arenaer på euro2016.one.

Da er det bare å glede seg til wiener schnitzel, fotball og god stemning!

Legg inn en kommentar