Se Wien på Netflix

Museum Hours fra WienHar du lyst til å bli bedre kjent med Wien og har et Netflix abonnement. Dette har du muligheten til nå, for filmen Museum Hours som nettopp har blitt gjort tilgjengelig på Netflix i USA og i England er en film fra Wien som handler eom en sikkerhetsvakt som jobber i det Kunsthistoriske museet i Wien.

Om du ikke vet hvordan du kan se på Netlix i USA eller i England fra Norge, kan du lese mer om det å se på Netflix i utlandet, samt se på andre Netflix land fra Norge i den følgende artikkelen.

I filmen Museum Hours møter du som sagt sikkerhetsvakten som jobber i det Kunsthistoriske museet. Nå bruker han sine dager mens han ser på vakre bilder og hver gang han ser på dem oppdager han noe nytt. I tillegg møter han en interessant dame og vi får et innblikk i deres samtaler om kunst og mange andre ting. Om du synes det er spennende med malerier vil du helt sikkert finne det spennende å høre på deres tanker og filosofering om bildene, og om du ikke er den typen enda vil du helt sikkert bli mer interessert etter å ha sett den prisbelønnede filmen.

I tillegg til å filme i det kunsthistoriske museet i Wien kan du også se mange kjente severdigheter og områder i Wien i denne filmen, blant annet kan du se den kjente Stephansdomen som kanskje er den mest kjente av alle severdigheter i Wien. Om du synes filmen høres spennende ut kan du se på traileren nedenfor før du går løs på å se på selve filmen.

Om du vil vite mer om andre filmer fra Wien, kan du lese denne artikkelen som vi skrev tidligere i år.

Legg inn en kommentar