Andre Rieu konsert i Wien 2017

Den 17 juni avslutter Andre Rieu en kort konsertturne i sentral Europa. Har du lyst til å få med deg denne godbiten av en konsert?

Det kommer til å bli arrangert mange kule konserter i Wien i sommer. Ett av de mest kjente bandene som kommer til byen er Coldplay som skal opptre på Ernst-Happel stadion. Men, om du er mer interessert i klassisk musikk er det ingen tvil om at Andre Rieu konserten i Wien den 17 juni kommer til å være et mye større høydepunkt.

Denne konserten avslutter en kort firedagers turne som Andre Rieu har i sentral–Europa. Det hele starter i Ljubljana i Slovenia den 14 juni, fortsetter i Zagreb i Kroatia den 15 juni, så i Budapest i Ungarn den 16 juni og avsluttes i Wien den 17 juni. Det kommer til å bli flere Andre Rieu konserter senere i sommer, men da er det hans hjemby Maastricht som får oppleve moroa der han skal opptre utallige ganger i juli.

Har du lyst til å høre på Andre Rieu når han skal opptre i Wien? Du kan bruke lenken nedenfor for å finne mer informasjon om konserten, samt kjøpe billetter.

Andre Rieu concert in Wien 2017
Andre Rieu konsert i Wien 2017

Andre Rieu Wien 2017

Wiener Stadthalle
17 juni, 20.00

Billetter: Viagogo

Hvis du trykker på Viagogo linken ovenfor kan du kjøpe biletter til alle Andre Rieu konserter i Europa i 2017. Som du ser ovenfor blir Andre Rieu konserten i Wien arrangert i Stadthalle. Dette er en fantastisk arena, og det er ikke så lenge siden den store Melodi Grand Prix finalen ble arrangert i den samme arenaen. Har du lyst til å få det med deg er det bare å kjøpe billetter.

Vil du heller gjøre mye annet hyggelig mens du er i Wien finner du masse tips og råd her i Wienguiden vår. Les mer om spennende aktiviteter for barn (som dyrepark og akvarium), eller hva med kulturelle programmer for de voksne som konserter eller lignende? Bli inspirert mens du leser her i Wienguiden! God tur.

Legg inn en kommentar