Coldplay konsert i Wien 2017

Den 11 juni er det duket for Coldplay konsert på Ernst Happel stadion i Wien. Det kommer til å bli tjåka fullt, og spørsmålet er egentlig bare om du kommer til å være tilstede eller ikke.

Coldplay er et svært populært band og i 2017 kommer de til å reise på en fantastisk stor turne. De skal besøker byer verden rundt, og turneen deres er kallt «A Head Full of Dreams» turneen. Tittelen på turneen er selvfølgelig koblet til deres siste album som også har det samme navnet. Har du enda ikke kjøpt dette bør du absolutt gjøre det så du er klar for Coldplay konserten i Wien, og sånn at du kan deres sanger utenatt!

Coldplay kommer til å besøke mange byer i Europa, men det er også mange byer som uteblir. Det betyr at byer som Praha og Budapest som ikke ligger så langt fra Wien uteblir, så dermed kan vi også kalle oss svært heldige i Wien som faktisk får besøk av Coldplay.

Før Coldplay kommer til Wien kommer de til å opptre i Lyon i Frankrike. Så fort de er ferdige i Wien pakker de sammen sakene sine og da går turen til Leipzig i Tyskland der de skal opptre tre dager senere. Kanskje de også besøker fotballheltene fra Leipzig som har overgått seg selv så langt i årets Bundesliga og ligger på andre plass etter halvspilt sesong?

Det at Coldplay kommer til Wien føles spesielt gått ettersom U2 under deres turne sommeren 2017 faktisk ikke besøker hovedstaden i Østerrike. De kommer til å besøke byer som Roma, Paris, London, Amsterdam, Barcelona, Berlin og Dublin, men Wien er dessverre ikke på listen over byer Bono kommer til å besøke i 2017.

Coldplay konsert i Wien
Coldplay konsert på Ernst Happel Stadion i 2017

Coldplay konsert i Wien

Ernst Happel Stadium
11 juni, 18.00

Billetter: Viagogo

Du kan bruke lenken ovenfor for å kjøpe billetter til Coldplay konserten i Wien, eller for å kjøpe til noen av de andre Coldplay konsertene i Europa i 2017. Hvis du synes billettene er for dyre kan du selvfølgelig droppe hele konserten og helle spise mye Sacher kake i Wien og kanskje besøke de mest kjente severdighetene i byen i stedet. Du kan lese mer om anbefale programmer og spennende aktiviteter i Wien her i vår norske Wien Guide. God reise!

Legg inn en kommentar