Andrea Bocelli i Wien 2018

Andrea Bocelli i Wien 2018Den 24 mars kommer den fantastiske sangeren Andrea Bocelli til Wien for å opptre i Stadthalle. Har du lyst til å være tilstede? Det er fullt mulig!

Der andre artister og band som U2, Coldplay og Bruno Mars har så mye som fem eller seks konserter i uka under sine turneer, tar Andrea Bocelli det mye roligere. Under sine turneer i 2017 og 2018 har han faktisk heller en konsert i uka, og noen ganger går det faktisk to uker mellom hver konsert. Så når Andrea Bocelli kommer til Wien i mars 2018 var hans forrige konsert i Zagreb nøyaktig to uker tidligere. Det betyr at han kommer til å være godt utvhilt og klar for flott klassisk konsert under sin konsert i Wien, en by han også har besøkt mange ganger tidligere.

Andrea Bocelli er en av de mest populære klassiske sangere i vår tid, og han har utgitt mer enn femtem album. Han har også sunget duetter med mange storheter, men det store spørsmålet er vel om han er storheten som andre synger duett med, eller om det er motsatt? Andrea Bocelli har forøvrig ikke alltid vært blind. Han ble født med dårlig syn, men kunne se en del fram til han var 12 år da han mistet synet totalt i en fotballulykke.

Vil du være tilstede under Bocelli konserten i Wiener Stadthalle den 24 mars? Du kan kjøpe billetter på siden vi henviser til nedenfor.

Andrea Bocelli Wien 2018

Wiener Stadthalle
24 mars, 20.00

Billetter: Viagogo

Besøker du siden ovenfor er det bare å søke på Andrea Bocelli, og vips får du fram alle hans konserter verden rundt og får muligheten til å kjøpe billetter til disse. Om du derfor heller vil få med deg Andrea Bocelli konserten i Praha den 12 mai og kombinere dette med tsjekkisk ølfestival i stedet, er det selvfølgelig mulig. Men, hva er vel bedre enn en herlig konsert med Andrea Bocelli i en klassistisk by med vidunderlig arkitektur og atmosfære, og selvfølgelig enormt med shoppingmuligheter?!

Legg inn en kommentar