Peter Paul Rubens i det Kunsthistoriske museet

Visste du at det kunsthistoriske museet i Wien eier 40 bilder fra Rubens og hans nære omgivelser. I høst feirer de Rubens med en heidundrende utstilling som vil være tilgjengelig framtil 21 januar i 2017.

Peter Paul Rubens er uten tvil en av de største og mest kjente malerne fra sin tid. Kommer du til det Kunsthitoriske museet i Wien i perioden mellom 17 oktober og 21 januar kan du derfor se en stor utstilling som gir deg et innblikk i Rubens og hans verker. Du kan se hvordan han hele tiden endret seg, han endret litt på stilen sin og ble påvirket i forskjellige retninger. Nettopp av den grunn kan du også se noen få verker fra for eksempel Titian og Caravaggio på denne utstillingen.

Rubens utstilling i Wien

Det som er flott med tidspunktet for denne utstillingen er at de som kommer til Wien for å besøke julemarkedene (og det er mange) også kan bruke noen timer innendørs for å varme seg, samtidig som de nyter denne Rubens utstillinga.

Det Kunsthistoriske museet i Wien er åpent fra tirsdag til søndag i denne perioden av året fra 10.00 til 18.00, men unntak av torsdagskveldene da museet er åpent til 21.00.

For mer informasjon om andre ting som skjer i Wien og for å lese mer om julemarkeder, restauranter, hoteller, severdigheter og lignende er det bare å lese videre rundt i vår Wien Guide. For mer informasjon om utstillingen kan du besøke museet sin egne hjemmeside.

Legg inn en kommentar