Datoer for julemarkedene i Wien i 2017

Holder du på med forberedelsene for din førjulstur til Wien i 2017 allerede? Når blir julemarkedene i Wien arrangert i 2017?

Dessverre er ikke datoene for de fantastiske julemarkedene i Wien publisert enda så du må nok være litt tålmodig før du finner disse 100% sikkert. De pleier nemlig først å bli publisert tidlig på høsten, så det er ganske mange måneder igjen. Men, du kan allikevel vite at du med all trygghet kan besøke Wien i desember, for da er alle julemarkeder oppegående. Og, kanskje du ikke visste det, men Wien er uten tvil en av de beste byene å besøke på grunn av alle sine fantastiske julemarkeder.

Hvis vi allikevel skal tippe litt på datoer for julemarkedene i Wien så er det mest kjente foran rådhuset. Dette pleier å åpne rundt 10-12 november, så høyst sannsynlig vil det åpne rundt denne perioden også i 2017. Varigheten er til starten av januar, så sannsynligvis tipper vi det vil holde åpent fram til 8 januar i 2018, men det kan vi selvfølgelig ikke garantere.

Julemarkeder i Wien i 2017. Når blir de arrangert?
Når blir det julemarked i Wien i 2017?

Vi skjønner at informasjonen her er mangelfull. Derfor anbefaler vi deg at du lager et bokmerke på siden vår eller følger oss på Facebook. Da kan du nemlig få mer informasjon senere og få oppdatering så fort vi har de endelige datoene for julemarkedene i Wien i 2017. Du kan også se på vår liste over hva som skjer i Wien for mer informasjon.

Legg inn en kommentar