De beste tre stjerners hotellene i Wien

Wien er en fantastisk by med mange majestetiske og flotte bygninger. Det finnes slik også massevis av flotte hoteller, og selvom de flotteste har fem stjerner og dyre prislapper finnes det også hoteller med tre stjerner som er skikkelig fine og har god service.

Målet i denne artikkelen er slik å gi deg noen tips om slike tre stjerners hoteller som har masse gode omtaler online og som vi tror vil gi deg et godt utgangspunkt for noen fine dager i Wien. Om du heller vil bo majestetisk og dyrere kan du kanskje heller lese artikkelen vår som handler om de beste fem stjerners hotellene i Wien. Utover dette kan du også finne tips om hoteller i Wien her.

Hotel Kugel (Siebensterngasse 43, 1070 Vienna, Austria)

Dette er et tre stjerners hotell (så klart) some ligger relativt sentralt, noe som betyr at severdigheter og andre aktiviteter ligger i nærheten av hotellet. Totalt har Hotel Kugel 25 rom. Det har skikkelig spennende stil og en god frokost.

Sjekk priser på et rom på dette hotellet

Hotel Kugel

The Austria Classic Hotel Wien (Praterstraße 72, 1020 Vienna, Austria)

Austria Classic Hotel Wien er et hotell som også ligger sentralt, og kommer man med barn er det også supert ettersom det ligger nær det såkalte Prater området med tivoli og annen moro. Her er det også metro, tog, trikk og lignende, så veldig enkelt å ta seg rundt i byen herfra. Rommene er rene og pene, de har unik stil og hotellene har også fått mange lovord fra folk som har vært innom.

Sjekk priser på dette hotellet

Austria Hotel Classic

Hotel Zipser (Lange Gasse 49, 1080 Vienna, Austria)

Hotel Zipser ligger sentralt i Wien, men i en litt annen del av byen en for eksempel Austria Classic hotellet. Dette ligger nemlig nær Rådhuset, en fantastisk bygning, og også der det mest kjente julemarkedet i Wien blir arrangert. Her får de besøkende bruke trådløst internett og det er god frokost. Folka som jobber på hotellet er hyggelige og hjelper deg med det du måtte trenge.

Sjekk priser og book et rom her

Hotel Zipser

Hotel Viktoria (Eduard-Klein-Gasse 9, 1130 Vienna, Austria)

Hotel Viktoria er litt mer usentralt, men om du ønsker å besøke Schonbrunn og dyreparken der, så ligger det veldig godt til. Her er det gratis WiFi til alle besøkende og hotellet har gammaldags stil og 29 rom. Frokosten er god, så den må du sørge for at er med når du booker et rom på dette hotellet.

Sjekk priser og reserver et rom!

Hotel Viktoria Wien
Hotel Viktoria Wien

Legg inn en kommentar